Hoi ik ben Nancy Wolters. Zuiver&Zijn is een Praktijk voor balans, groei en bewustworden. Doormiddel van diverse vormen van therapie o.a voetreflex, sensi therapie, luisterkindwerk gaan we op zoek naar een betere balans. Betere balans vooer het hele gezing

Sensi-Therapie

Wat is sensitherapie?

Sensi-therapie is  therapie van deze tijd. Het is een holistische therapie die aansluit op de problematiek van deze tijd. De combinatie van diverse (natuur-geneeskundige) therapieën maken deze vorm van therapie zo effectief. Sensi-therapie ondersteunt het zelfgenezend vermogen van het lichaam en is erop gericht de onbalans te herstellen op zowel fysiek als mentaal emotioneel niveau. Wanneer de balans hersteld is, verminderen of verdwijnen klachten en zul je weer lekker in uw vel zitten.

Sensi-therapie is een kortdurende therapie. Er zijn gemiddeld 3 à 4 behandelingen nodig.


Behandeltechnieken die o.a gebruikt kunnen worden zijn:


Voeding- en allergiemeting

Door het gebruik van afgestemde voedingsmiddelen komen er als het ware geen “tijdelijke gifstoffen” in het lichaam bij.

Diëten

Een tijdelijk uitgemeten dieet brengt het voedingspatroon weer in balans

Orthomoleculair

Soms is het noodzakelijk om het dieet aan te vullen met vitamines en/of mineralen om een tekort te voorkomen. Ook bij een burn-out kan dit goed werken.

Remedies

Tussen de behandelingen door kan het nodig zijn om een remedie te gebruiken. Dit versnelt het proces en geeft inzicht in het probleem. In deze periode werk je dus aan je klacht en tegelijk ook aan het achterliggende thema van de klacht.

Drukpuntmassage

Met deze techniek kan het proces van heling snel op gang gebracht worden. Door zachtjes te drukken op de meridiaanpunten werken we aan de achterliggende thema’s die voor je van belang kunnen zijn.

EFT

De Emotional Freedom Technique is een kloptechniek op de meridiaanpunten, maar gericht op emotionele lading zoals angst, verdriet, trauma’s.

Voetreflex

De voeten weerspiegelen het gehele lichaam.

Holistic Pulsing

Deze zachte massage tehniek (waarbij je geheel gekleed kunt blijven) is geschikt voor jong en oud. Brengt problemen aan het licht en werkt ondersteunend in het proces.

Sensi Integratie Protocol

Zet transformatie in gang, door blokkades weg te nemen. Verbeterd doorstroming van energie van energie.

Diverse andere aanvullende protocollen

Burn-out protocol, Sensi-belly® protocol, Gates, Harmonie


Na de behandeling


Aan het einde van iedere sessie meet ik of een vervolgafspraak gepland moet worden en zo ja, over hoeveel tijd. Na de behandeling is het belangrijk om veel water te drinken (1,5 tot 2 liter per dag) zodat afvalstoffen, die tijdens een behandeling vrij kunnen komen, het lichaam kunnen verlaten.


Duur van de behandeling

Een behandeling duurt gemiddeld 1 tot 2 uur.

Een behandeling vindt plaats op de behandeltafel. Je hoeft alleen je schoenen uit te doen, uitkleden is niet nodig. Het is aan te raden om makkelijke kleding te dragen.


Sensi-therapie voor jou?


Sensi-therapie is zeer geschikt voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden!

  Sensitherapie kan o.a. ondersteunen beiden bij;


  • (Chronische) lichamelijke klachten
  • (Chronische) vermoeidheid
  • Burn-out en stress-gerelateerde klachten
  • Piekeren of bij innerlijke onrust
  • Faalangst/weinig zelfvertrouwen Slaapproblemen
  • Lusteloosheid/stemmingswisselingen
  • Angsten Gedragsproblemen (bijvoorbeeld driftbuien, boosheid)
  • Allergieën/astma/eczeem
  • HSP/overprikkeling  Sensitherapie is een aanvullende en ondersteunende behandelmethode naast reguliere zorg. Het behandelt mensen en geen ziekte. Een diagnose wordt nooit gesteld. Een behandeling vervangt nooit het bezoek aan een (huis)arts.